Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord-Zorya-24

Voorspel de uitslag van Zorya Luhansk - Feyenoord

Vanavond speelt Feyenoord in Oekraïne voor de Europa League tegen Zorya Luhansk. Onze mannen kunnen goede zaken doen wanneer ze een goed resultaat weten te halen tegen de Oekraïners.

Twee weken geleden stonden deze ploegen ook al tegenover elkaar in De Kuip. Feyenoord won die wedstrijd met 1-0. Door die overwinning kwamen de mannen van Giovanni van Bronckhorst op de eerste plaats te staan in de poule, terwijl Zorya Luhansk op de laatste plaats staat. Feyenoord kan vanavond bij een overwinning de volgende ronde van de Europa League al bijna niet meer mislopen.

En dat zal geen makkelijke opdracht worden. Twee seizoenen geleden speelde Feyenoord ook tegen Zorya in Oekraïne om zich te plaatsten voor de groepsfase van de Europa League en toen kwamen onze mannen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Mitchell te Vrede was toen de doelpuntenmaker voor de Rotterdammers.

Denk jij dat Feyenoord deze editie tegen Zorya Luhansk weet te winnen? Voorspel hier de uitslag van deze wedstrijd en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!