Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
FC%20Twente-Feyenoord-31

Voorspel de uitslag van Vitesse - Feyenoord!

Elke week kunnen jullie als Kameraadjes de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord voorspellen om kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs… Aankomend weekend de wedstrijd tegen nummer vijf van de Eredivisie: Vitesse! In de beker ging het nog mis voor Feyenoord in Arnhem. Weten de Rotterdammers nu wel drie punten te pakken?

Er is bij iedereen veel spanning. De laatste weken van dit Eredivisie seizoen zijn aangebroken en het verschil tussen Feyenoord en Ajax, de nummer één en twee van de competitie, is slechts één puntje. Bij een slecht resultaat van de ploeg van Giovanni van Bronckhorst, kan Ajax de koppositie zomaar eens overnemen. Maar ook de Amsterdammers hebben een moeilijke wedstrijd zondag: PSV uit. Het belangrijkste is dat Feyenoord zelf drie punten mee terugneemt naar Rotterdam. De tegenstander, Vitesse, presteert goed in de competitie en de beker. Volgende week speelt de ploeg van trainer Henk Fräser de bekerfinale in De Kuip tegen AZ. Gaan zij spelers sparen?

Wat denk jij dat de uitslag wordt tussen Vitesse en Feyenoord? Voorspel hier de uitslag van de wedstrijd komende zondag om 14:30 uur in Arnhem. Wie weet ben jij dan de winnaar en win je een leuke Feyenoord-prijs! Speel jij ook mee?