Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Jong%20heerenveen-jong%20fey-4

Voorspel de uitslag van SC Heerenveen – Feyenoord

Bijna tweehonderd kilometer zit de selectie van Giovanni van Bronckhorst in de bus dit weekend. Op het programma staat namelijk een duel met een ploeg uit het hoge noorden van ons land: SC Heerenveen.

Bij de Friese ploeg spelen dit seizoen twee spelers die vorig seizoen nog in het rood en wit van Feyenoord speelden. Doelman Erwin Mulder stond bijna zijn hele leven onder de lat van de Rotterdammers. Hij begon in de jeugd op Varkenoord, debuteerde al in 2007 in het eerste en speelde uiteindelijk meer dan honderd wedstrijden in Feyenoord 1. Nadat Erwin tweede doelman was geworden achter Kenneth Vermeer besloot hij afgelopen zomer over te stappen naar SC Heerenveen. Mitchell te Vrede maakte als spits de afgelopen drie seizoenen zijn doelpunten voor Feyenoord voordat hij ook deze zomer de overstap maakte naar Friesland. Mitchell zal zondag alleen niet in actie komen tegen zijn oude ploeg, de goalgetter is namelijk geschorst.

Wat denken jullie van de wedstijd tussen SC Heerenveen en Feyenoord? Coentje is heel benieuwd! Vul hier jouw voorspelling in en raad jij de uitslag van het duel in Friesland goed? Dat win je een leuke Feyenoord-prijs!