Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
AZ-Feyenoord-09

Voorspel de uitslag van Roda JC – Feyenoord

Yes! Na een aantal lange weken zonder voetbal gaat de Eredivisie komend weekend eindelijk weer los! Feyenoord begint de tweede seizoenshelft zondag met een uitwedstrijd bij Roda JC.

Feyenoord heeft als voorbereiding op de tweede seizoenshelft een aantal uitstekende trainingsweken achter de rug. Na een aantal dagen van welverdiende vakantie voor de spelers vertrok de selectie naar Marbella voor een trainingskamp. Onder de Spaanse zon werd er super getraind én gespeeld, want het Duitse FSV Mainz werd in een oefenwedstrijd met 2-0 verslagen. Na een week van trainen op het eigen trainingsveld in Rotterdam is het zondag tijd voor het echte werk: de Eredivisie.

Feyenoord verdedigt een voorsprong van vijf punten op Ajax en acht punten op PSV  en dat hopen de mannen van Giovanni van Bronckhorst natuurlijk zo te houden na dit weekend. Daarvoor moet er gewonnen van Roda JC. De ploeg uit Limburg staat op de voorlaatste plaats in de Eredivisie, maar liet in de laatste maanden zien dat het een team is dat moeilijk te verslaan is. Zes van de laatste zeven eindigde voor de Limburgers in een gelijkspel. Denk jij dat het Feyenoord wel lukt om Roda JC te verslaan? Voorspel hier de uitslag van de wedstrijd en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!