Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Roda%20JC-Feyenoord-05

Voorspel de uitslag van het kampioensduel Excelsior - Feyenoord!

Elke week kunnen jullie als Kameraadjes de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord voorspellen om kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs… Aankomend weekend wel een hele bijzondere wedstrijd: de kampioenswedstrijd tegen Excelsior. Als de mannen van trainer Giovanni van Bronckhorst weten te winnen, zijn we kampioen!

Met nog twee wedstrijden te gaan in de competitie is er nog van alles mogelijk. Maar de kans dat Feyenoord geen kampioen wordt is klein. Aan alle spanning kan zondag een einde komen als de Rotterdammers op bezoek bij stadsgenoot Excelsior drie punten weten te pakken. Dat gaat wel lastig worden, want de tegenstander heeft een goede vorm te pakken. Een aantal weken terug speelde Excelsior nog gelijk tegen Ajax en uit de afgelopen drie wedstrijden behaalden de mannen zelfs negen punten. Daarmee is de ploeg van Mitchell van der Gaag zo goed als zeker van nog een jaar in de Eredivisie. Ook aan die spanning kan zondag een einde komen… Wat zou het daarom mooi zijn als beide ploegen zondag feest kunnen vieren...

Wat denk jij dat de uitslag wordt tussen Excelsior en Feyenoord? Voorspel hier de uitslag van de wedstrijd komende zondag om 14:30 uur in Rotterdam. Wie weet ben jij dan de winnaar en win je een leuke Feyenoord-prijs! Speel jij ook mee?