Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

Voorspel de uitslag van Feyenoord – Vitesse

Oeehh wat gaat het spannend worden komende zondag in De Kuip! Feyenoord heeft vooralsnog het maximale puntenaantal gehaald uit de eerste twee wedstrijden, maar lukt het de ploeg van Giovanni van Bronckhorst ook om te winnen van het sterke Vitesse?

Vorig seizoen nog waren de Arnhemmers in de laatste reguliere competitiewedstrijd van het seizoen te sterk voor Feyenoord. In De Kuip werd het toen maar liefst 1-4 voor Vitesse. In die wedstrijd speelde Jan-Arie van der Heijden een goede wedstrijd. Hij verdedigde goed en scoorde een belangrijk doelpunt. Helaas deed hij dat niet het rood en wit maar in het geel en zwart. De geschorste Marko Vejinovic moest die wedstrijd vanaf de tribune bekijken, maar ook hij juichte toen in De Kuip voor Vitesse. Beide jongens spelen nu gelukkig voor Feyenoord en hopelijk kunnen zij in deze editie van Feyenoord - Vitesse het Legioen laten juichen in De Kuip.

Wij zijn natuurlijk weer ontzettend benieuwd wat jullie van de wedstrijd denken. Voorspel de uitslag en maak kans op een leuke Feyenoord-prijs! Vul hier jouw voorspelling in: http://www.feyenoord.nl/kameraadjes/voorspel-de-uitslag