Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord-ADO%20Den%20Haag-03

Voorspel de uitslag van Feyenoord - Vitesse

Feyenoord speelt aanstaande zaterdag zijn laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen Vitesse. In een uitverkochte Kuip hopen onze mannen het succesvolle jaar 2016 goed af te sluiten.

De Arnhemse club begon aardig aan het nieuwe seizoen, maar daarna ging het een periode wat minder. De laatste twee wedstrijden wist het elftal van trainer Henk Fraser wel winnend af te sluiten en daardoor staan de Arnhemmers op de achste plek in de Eredivisie.

Feyenoord staat al het hele seizoen bovenaan en zal zaterdagavond de eerste seizoenshelft op een mooie manier willen afsluiten. De rood-witte brigade speelt de laatste weken prima voetbal en scoort bovendien makkelijk. Dit willen onze mannen ook zaterdagavond aan het Legioen laten zien, zodat alle Kameraadjes met een goed gevoel de feestdagen ingaan. 'We zijn fris en hebben veel vertrouwen, dus we willen zaterdag de eerste seizoenshelft goed afsluiten', aldus Steven Berghuis. Denk jij dat Feyenoord deze editie tegen Vitesse weet te winnen? Voorspel hier de uitslag van deze wedstrijd en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!