Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey-twente-26

Voorspel de uitslag van Feyenoord – Heracles Almelo

Komende zondag speelt Feyenoord de laatste thuiswedstrijd van de competitie in 2015. Tegenstander is de verrassing van dit seizoen: Heracles Almelo.

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst zal er komende zondag alles aan doen om de goede reeks in thuiswedstrijden dit seizoen vast te houden. Alleen tegen aartsrivaal Ajax werd gelijkgespeeld in eigen stadion, terwijl in de rest van de wedstrijden werd gewonnen. Heracles Almelo zal proberen die prachtige reeks zondag te doorbreken. De ploeg uit het oosten van het land streed vorig jaar nog tegen degradatie, maar is dit seizoen terug te vinden op een verrassende vierde plek.

Na een daverende start, waar in de eerste zeven wedstrijden zes keer gewonnen werd, vallen de resultaten van de ploeg uit Almelo de laatste weken een beetje tegen. In de laatste drie wedstrijden werden twee punten verzameld: tegen PEC Zwolle en Excelsior werd gelijkgespeeld en vorige week ging de uitwedstrijd bij FC Utrecht met 4-2 verloren. Denk jij dat Feyenoord de Heraclieden een nieuwe domper kan bezorgen? Voorspel hier de  uitslag van de wedstrijd van komende zondag en maak kans op een leuke Feyenoord-prijs!