Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
fey-gron-5

Voorspel de uitslag van Feyenoord – FC Utrecht (KNVB beker)

Woooww, wat een spanning! Ben jij ook al zenuwachtig voor komende zondag? Dan speelt Feyenoord namelijk de wedstrijd der wedstrijden: de bekerfinale!

 

En die wordt natuurlijk gespeeld in de eigen Kuip waar FC Utrecht de tegenstander is. Feyenoord bereikte de eindstrijd van het toernooi door alleen maar ploegen uit de Eredivisie uit te schakelen. In de eerste wedstrijd werd cupfighter PEC Zwolle overtuigend verslagen en een wedstrijd later versloegen de mannen van Giovanni van Bronckhorst aartsrivaal Ajax door een eigen doelpunt in de allerlaatste minuut. Vervolgens werd Willem II in De Kuip na verlenging bedwongen, net als Roda JC  in Kerkrade. De halve finale werd gespeeld tegen dé ploeg in vorm dat moment: AZ. In een kolkende Kuip rechtte Feyenoord na een slechte periode de rug en versloeg de Alkmaarders met 3-1. De finaleplaats was binnen! En i 

En die wordt natuurlijk gespeeld in de eigen Kuip waar FC Utrecht de tegenstander is. Feyenoord bereikte de eindstrijd van het toernooi door alleen maar ploegen uit de Eredivisie uit te schakelen. In de eerste wedstrijd werd cupfighter PEC Zwolle overtuigend verslagen en een wedstrijd later versloegen de mannen van Giovanni van Bronckhorst aartsrivaal Ajax door een eigen doelpunt in de allerlaatste minuut. Vervolgens werd Willem II in De Kuip na verlenging bedwongen, net als Roda JC  in Kerkrade. De halve finale werd gespeeld tegen dé ploeg in vorm dat moment: AZ. In een kolkende Kuip rechtte Feyenoord na een slechte periode de rug en versloeg de Alkmaarders met 3-1. De finaleplaats was binnen! En in die finale wacht komende zondag dus FC Utrecht. Een tegenstander waar Feyenoord dit seizoen al twee keer van wist te winnen. Denk jij dat Feyenoord dat een derde keer lukt en de beker weet te pakken? Voorspel hier de uitslag van de bekerfinale en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!n die finale wacht komende zondag dus FC Utrecht. Een tegenstander waar Feyenoord dit seizoen al twee keer van wist te winnen. Denk jij dat Feyenoord dat een derde keer lukt en de beker weet te pakken? Voorspel hier de uitslag van de bekerfinale en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!