Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Voorspel de uitslag van FC Utrecht - Feyenoord

Na de nederlaag in Engeland tegen Manchester United heeft Feyenoord niet lang de tijd om te treuren, want aanstaande zondag wacht de volgende lastige wedstrijd. In de Galgenwaard nemen onze mannen het op tegen FC Utrecht.

Feyenoord treft met de mannen uit de Domstad een elftal dat in vorm is. De ploeg van trainer Erik ten Hag begon moeizaam aan het seizoen, maar wist de laatste vijf wedstrijden niet meer te verliezen. Die serie willen de Utrechters doorzetten tegen onze rood-witte brigade. Het zal voor FC Utrecht niet makkelijk worden om Feyenoord in eigen huis te verslaan, want de Domstedelingen wisten de laatste negen jaar niet te winnen van onze mannen in de Galgenwaard.
Voor het elftal van Giovanni van Bronckhorst geldt zondag maar één ding en dat is winnen. Bij een overwinning zal Feyenoord de koploper van de Eredivisie blijven. Ondanks dat er ruim werd verloren van Manchester United houden onze mannen genoeg vertrouwen in een goed resultaat tegen FC Utrecht. 'Het vertrouwen binnen de groep is nog altijd groot, dus wij gaan zondag gewoon weer voor een goed resultaat', zei Jens Toornstra. Denk jij dat Feyenoord deze editie tegen FC Utrecht weet te winnen? Voorspel hier https://www.feyenoord.nl/kameraadjes/voorspel-de-uitslag de uitslag van deze wedstrijd en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!