Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Voorselectie Jong Oranje: Bijlow, St. Juste & Nieuwkoop

Justin Bijlow, Bart Nieuwkoop en Jeremiah St. Juste zijn opgenomen in de voorlopige selectie van Jong Oranje, voor twee wedstrijden die begin september worden gespeeld. De voorbereiding hiervoor start op maandag 3 september om 13.00 uur op de KNVB Campus in Zeist. De drie Feyenoorders horen op vrijdag 31 augustus of ze tot de definitieve selectie behoren.

Jong Oranje vervolgt de EK-kwalificatiereeks op donderdag 6 september in en tegen Engeland. Het duel tussen de hoogste nationale jeugdteams van Engeland en Nederland wordt die dag om 19:45 uur lokale tijd gespeeld in Norwich.

De volgende EK-kwalificatiewedstrijd speelt Jong Oranje op dinsdag 11 september in eigen land. Het team van trainer Erwin van de Looi ontvangt die dag Jong Schotland op De Vijverberg in Doetinchem (aanvang 18:30 uur).

Onder 19 & Onder 20
Achraf El Bouchataoui, Ian Smeulers, Lutsharel Geertruida, Noah Lewis, Orkun Kökcü maken op hun beurt deel uit van de voorselectie van het Nederlands team Onder 19. De definitieve selectie treft Engeland op woensdag 5 september om 15:00 uur lokale tijd in Engeland en neemt het op zaterdag 8 september (16:00 uur) in Uden op tegen de Tsjechische leeftijdsgenoten.

Dylan Vente, Jordy Wehrmann en Tyrell Malacia zijn door bondscoach Bert Konterman opgenomen in de voorselectie van Nederland Onder 20 voor de interland tegen Portugal Onder 20. Die wedstrijd wordt op donderdag 6 september om 17:00 uur gespeeld in Estoril.