Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Wedstrijd%20sfeer%20actie-1%20MET%20JUISTE%20TILL%20I%20DIE

Voorrangsperiode Legioenleden Feyenoord – Willem II zaterdag van start

De voorrangsperiode voor leden van Het Legioen voor de kaartverkoop voor Feyenoord – Willem II gaat aanstaande zaterdag van start. Nadat seizoenkaarthouders anderhalve week de tijd hebben gehad om hun eigen plaats terug te kopen voor het duel in de achtste finales van het KNVB bekertoernooi, krijgen leden van Feyenoord officiële supportersclub vanaf zaterdag (21 november) tot en met vrijdag 27 november de tijd om maximaal vier kaarten te kopen.

Voorrang leden Het Legioen

  • Alle niet-teruggekochte seizoenkaartplaatsen gaan vanaf zaterdag 21 november om 09.00 uur in de verkoop voor leden van Het Legioen.
  • Seizoenkaarthouders kunnen, als zij hun eigen plaats niet teruggekocht hebben, vier kaarten kopen.
  • Seizoenkaarthouders die wel gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om hun eigen plaats terug te kopen, kunnen in deze periode drie kaarten bijkopen.
  • Legioen Clubkaarthouders kunnen vier kaarten kopen.
  • Zowel seizoenkaarthouders als Legioen Clubkaarthouders krijgen in deze periode 20% korting op hun kaart(en).
  • Kaarten zijn alleen online te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop.
  • De voorrangsperiode voor leden van Het Legioen eindigt op vrijdag 27 november. Dit is ook de laatste dag waarop seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders korting krijgen.

Wil jij voortaan ook voorrang op kaartverkoop? Word dan lid van Het Legioen! Kijk voor meer informatie op www.hetlegioen.nl.

Vrije verkoop
Als er na de voorrangsperiode leden van Het Legioen nog plaatsen over zijn, gaan deze op zaterdag 28 november om 09.00 uur in de vrije verkoop via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Kaartverkoopinformatie en prijzen
Kijk voor de volledige kaartverkoopinformatie en prijzen op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.