Fanshop
Fanshop
standaard_affiche_website_FEYPSV

Voorrangsperiode bekerduel Feyenoord – PSV start vandaag

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf vandaag (woensdag) 9:00 uur hun eigen plaats terugkopen voor de bekerwedstrijd van Feyenoord tegen PSV. Zij krijgen tot en met woensdag 17 januari voorrang op de kaartverkoop. Het kwartfinaleduel tussen Feyenoord en PSV wordt op woensdag 31 januari om 20:45 uur gespeeld in De Kuip.

Leden van Het Legioen en Junioren van Juniorclub Kameraadjes kunnen per lidmaatschap twee kaarten kopen voor het bekerduel. Voor hen start de kaartverkoop op zaterdag 20 januari om 10:00 uur en deze loopt tot woensdag 24 januari 18:00 uur. Gedurende die periode profiteren Legioen-leden en Kameraadjes evenals seizoenkaarthouders van een vroegboekkorting.

Seizoenkaarthouders kunnen in deze periode per seizoenkaart één kaart bijkopen of twee kaarten kopen wanneer zij hun plaats niet hebben teruggekocht. De kaartverkoop loopt volledig via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Overige supporters
Mochten er na de verkoopperiodes voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren nog kaarten over zijn, dan gaan deze op woensdag 24 januari om 18:00 uur in de verkoop voor overige supporters. Ook in deze fase kunnen er per supporter twee kaarten gekocht worden. De vroegboekprijs komt in deze fase te vervallen.                     

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (12 t/m 14 jaar) maar wil je wel graag voorrang op de kaartverkoop voor de bekerwedstrijd Feyenoord – PSV? Meld je dan uiterlijk maandag 15 januari aanstaande aan als lid om mee te profiteren van de voorrangsperiode.