Fanshop
Fanshop

Voorrang Legioenleden op kaartverkoop resterende thuisduels

Leden van Het Legioen hebben tot zaterdag 6 februari 9.00 uur voorrang op de kaartverkoop voor de laatste vijf thuiswedstrijden van dit seizoen. Op dat moment eindigt de exclusieve voorrangsperiode van één week, waarvan leden van Het Legioen kunnen profiteren.

Feyenoord speelt in de rest van dit seizoen nog thuis tegen SC Cambuur, De Graafschap, SBV Excelsior, FC Groningen en N.E.C. Nijmegen. Hiervoor kunnen onbeperkt kaarten worden aangeschaft. Vanaf zaterdag 6 februari 9.00 uur gaat de vrije verkoop voor deze thuiswedstrijden van start. Het wedstrijdschema van Feyenoord vind je hier

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.feyenoord.nl/ticketshop. Om kaarten te kunnen kopen in de voorrangsperiode dienen leden van Het Legioen in te loggen met het account dat gekoppeld is aan het lidmaatschap van Het Legioen. Na het inloggen worden de wedstrijden getoond in het tabblad ‘’thuiswedstrijden’’ en kunnen kaarten worden gekocht voor de wedstrijden.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van Het Legioen? Sluit je aan via www.hetlegioen.nl en profiteer meteen van de voorrang op kaartverkoop voor de resterende thuiswedstrijden van dit seizoen. Op deze website vind je tevens meer informatie over het lidmaatschap.