Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Voorprogramma halve finale: DJ Panic, John de Bever en Rob & Joe in De Kuip

Feyenoord speelt aankomende donderdag de kraker tegen Olympique Marseille in de halve finales van de Europa Conference League. Een avond om je vingers bij af te likken, zeker omdat er in De Kuip meer op het programma staat dan alleen de wedstrijd. Om alle supporters optimaal in de stemming te brengen, is er een uitgebreid en gevarieerd voorprogramma samengesteld met optredens van topartiesten (en supporters van onze club) als DJ Panic, John de Bever en DJ Rob & MC Joe. Als klap op de vuurpijl sluit DJ Panic vanaf 20:30 uur af op het veld. In dit bericht lees je meer informatie.

John de Bever
In De Vereeniging, het bruine café aan de Olympiazijde, komt John ‘je krijgt die lach niet van mijn gezicht’ de Bever optreden. Hij brengt in twee sets, te weten van 18:45 uur tot 19:15 uur en van 20:00 uur tot 20:30 uur zijn hits ten gehore. Het optreden van John de Bever wordt afgewisseld met een optreden van volkszanger Ad Koorevaar en DJ Zig, die een breed scala aan bekende (meezing)-hits met zich meebrengen. Bij een bruin café mogen de bitterballen uiteraard niet ontbreken!

Legioenzaal Outdoor
Naast de gezelligheid in de Vereeniging vindt er uiteraard ook weer een nieuwe editie van succesnummer Legioenzaal Outdoor plaats. Een hernieuwde samenwerking tussen de club, FSV De Feijenoorder en De Legioenzaal heeft ervoor gezorgd dat de Rotterdamse top-dj’s DJ Panic, Rob & Joe en Tekno Warrior het podium betreden. Een line-up die op menig hardcore-festival niet zou misstaan. Tekno Warrior trapt vanaf 18:00 uur af, gevolgd door DJ Panic om 18:45 uur. Aan DJ Rob & MC Joe de eer om Legioenzaal Outdoor af te sluiten, van 19:30 uur tot 20:25 uur. Maar daar blijft het niet bij: vanaf 20:30 uur draait DJ Panic vanaf het veld om samen met de supporters toe te leven naar de aftrap en het startsein te geven voor een sfeervolle avond.

Deel stadion om 18:00 uur open
De aftrap is om 21:00 uur, maar een deel van het stadion gaat al om 18:00 uur open zodat alle supporters zich optimaal kunnen voorbereiden en hand in hand kunnen toeleven naar de (vooralsnog) grootste wedstrijd van het jaar. Vanaf 18:00 uur kunnen alle supporters met een wedstrijdticket naar binnen via de poorten 26 t/m 33. Vanaf 19:30 uur zijn alle poorten van het stadion geopend.

Tot 19:30 uur toegang voor iedereen
Heb je een kaart voor de oranje of groene zijde? Dan ben je uiteraard ook welkom op de buitenring van de gele zijde en bij De Vereeniging (blauw) waar twee podia staan en verschillende artiesten optreden. Zorg dat je wel uiterlijk 19:30 uur binnen bent. Na dit tijdstip is het niet meer mogelijk om binnen de poorten naar de gele of blauwe zijde te gaan. Na afloop van de optredens is het uiteraard de bedoeling weer terug te gaan naar de eigen sector en vak. De club rekent hierin op ieders medewerking.

Feyenoord kijkt ernaar uit om er mede door dit voorprogramma samen met de supporters een onvergetelijke avond van te maken. Tot donderdag!