Fanshop
Fanshop
DSC01017

Voorbereiding Vitesse-thuis in volle gang

Na de lekkere zege in Groningen van dit weekend is het vizier in het Feyenoord-kamp inmiddels volledig gericht op de volgende wedstrijd tegen Vitesse. De voorbereiding op het thuisduel van aanstaande zaterdag ging dinsdagochtend verder op Varkenoord.

Qua weersomstandigheden kon het contrast bijna niet groter. Waar de Feyenoorders na de maandagtraining doorweekt maar voldaan van het veld stapten als gevolg van diverse hoosbuien, werd er 24 uur later getraind onder een blauwe lucht en een winters zonnetje. Het fanatisme was er niet minder om, zoveel werd duidelijk in onder meer de partijspelen die werden afgewerkt.

Eric Botteghin
Ook Eric Botteghin was weer van de partij op Varkenoord. De Braziliaanse verdediger, die na een kruisbandblessure na de winterstop weer inzetbaar hoopt te zijn voor Feyenoord, traint op diverse onderdelen al mee met de groep en geniet zichtbaar van de stappen die hij maakt op het trainingsveld.

Steun Feyenoord tegen Vitesse
Feyenoord werkt deze week toe naar de thuiswedstrijd tegen Vitesse, waarin het de goede lijn van zaterdag hoopt door te trekken en drie punten hoopt te pakken in eigen huis. Steun jij het team van trainer Giovanni van Bronckhorst zaterdagavond in De Kuip? Er zijn nog kaarten beschikbaar! Verzeker jezelf van een plek in het stadion via www.feyenoord.nl/ticketshop