Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
training-9dec-1

Voorbereiding op tweede seizoenshelft start 2 januari

Met een 3-1 nederlaag bij N.E.C. sloot Feyenoord zondag het kalenderjaar 2015 af. Hoewel de ploeg qua puntenaantal een prima eerste seizoenshelft draaide en zich bovendien plaatste voor de kwartfinales van de KNVB beker, gingen de spelers door de verliespartij in Nijmegen toch met een vervelend gevoel de winterstop in. Na een rustperiode van een kleine twee weken gaat op 2 januari de voorbereiding op de tweede seizoenshelft van start.

Op de tweede dag van het nieuwe jaar vertrekt de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst naar het Portugese Albufeira voor een trainingskamp. Daar moet de basis worden gelegd voor een goede tweede helft van het seizoen. Op zaterdag 9 januari keert het team terug op Nederlandse bodem.

De tweede seizoenshelft begint voor Feyenoord met een thuiswedstrijd tegen PSV, op zondag 17 januari (14.30 uur). Daarna wachten het uitduel met AZ (zondag 24 januari) en de thuiswedstrijden tegen sc Heerenveen (donderdag 28 januari) en ADO Den Haag (zondag 31 januari). Op woensdag 3 februari neemt de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst het in de kwartfinales van de KNVB beker op tegen Roda JC (uit).