Fanshop
Fanshop

Voorbereiding op ADO-thuis start dinsdag

Voor de selectie van Fred Rutten gaat dinsdag de voorbereiding op de aanstaande thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag van start. De spelers die niet in actie komen met Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong Almere City genieten maandag (vandaag) van een rustdag, daags na het doelpuntloze gelijkspel in de uitwedstrijd tegen Ajax. De eerstvolgende groepstraining van Feyenoord begint dinsdag om 11.30 uur en vindt plaats op het complex van LMO aan de Smeetslandseweg nummer 11.

In totaal staan er deze week drie openbare trainingen op het programma. Naast de sessie van dinsdag zijn ook de groepstrainingen van woensdag en zaterdag (aanvang: 10.30 uur) vrij toegankelijk. De training op vrijdag is besloten. Alle trainingstijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Kijk voor het actuele trainingschema op www.feyenoord.nl/feyenoord-1/trainingen.

Kaartverkoop Feyenoord – ADO Den Haag

Feyenoord speelt aanstaande zondag om 12.30 uur thuis tegen ADO Den Haag. Voor deze wedstrijd zijn nog kaarten verkrijgbaar, vanaf € 28,50 per stuk. Kijk voor meer informatie over kaartverkoop of om direct tickets te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets