Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Woe%20ochtend%20training-26

Volop steun voor Hahn

Spelers en supporters van Feyenoord hebben Warner Hahn dinsdag een hart onder de riem gestoken. Een aantal ploeggenoten van de keeper deed dit ook via sociale media. Onder meer collega-doelman Kenneth Vermeer, Eljero Elia en Marko Vejinovic plaatsten een bericht op hun persoonlijke account op Twitter, Facebook en/of Instagram, om de keeper online steun te betuigen. Hahn kreeg dinsdag te horen dat hij een blessure heeft aan zijn voorste kruisband, wat ervoor zorgt dat hij dit seizoen niet meer in actie kan komen.

Vrijwel direct nadat het slechte nieuws openbaar was geworden, plaatste Vermeer een foto van hemzelf en Hahn samen. ‘Wishing you all the best with your recovery. Get well soon my friend’, luidde het onderschrift. Niet veel later volgde Marko Vejinovic, met een soortgelijke boodschap voor zijn ploeggenoot. ‘I wish my friend all the best with his recovery. Keep your head up’, schreef de middenvelder.

‘Get well soon bro. God bless you’, was het onderschrift van Elia, bij een foto van Hahn die hij had gepost. En Lex Immers: ‘If there's one player who doesn't deserve this.... It's @warnerhahn !!! Hope you will back soon my friend,and stronger.’ Bilal Basaçikoglu liet weten overtuigd te zijn van de mentale kracht van de sluitpost. ‘Je komt sterker terug sterkte’, zo schreef de aanvaller.

Ook veel Feyenoord-supporters toonden hun medeleven aan de doelman. Nadat Feyenoord via de officiële kanalen op Twitter, Facebook en Instagram een medische update had gegeven over Hahn, regende het steunbetuigingen in de reacties.

Hahn dankbaar voor steun
Hahn zelf liet via zijn eigen Instagram-account weten dankbaar te zijn voor de steun. ‘Ik zal er alles aan doen om sterker en beter terug te komen’, schreef hij. ‘Graag wil ik jullie bedanken voor alle berichtjes, dat waardeer ik enorm.’ Onder die post staat de teller inmiddels op bijna 500 reacties.