Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
scc1516_vs

Volop animo voor seizoenkaarten

De vraag naar seizoenkaarten van Feyenoord is groot. In jaren zijn er in deze fase van de voorbereiding niet zo veel verkocht als deze zomer. Dit betekent dat de ploeg van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst zich ook komend seizoen massaal gesteund weet door het legioen. Feyenoord is daar uiteraard enorm blij mee, maar het heeft ook effect op de beschikbaarheid van toegangsbewijzen voor de losse verkoop.

Feyenoord vindt het belangrijk dat supporters ook de kans hebben om incidenteel een thuiswedstrijd te bezoeken. Om die reden zullen er, in tegenstelling tot de afgelopen jaren, halverwege komend seizoen geen halve seizoenkaarten in de verkoop gaan. We willen er zo voor zorgen dat er ook in de tweede seizoenshelft voldoende plaatsen over blijven voor de losse verkoop. Supporters die afgelopen jaargang een halve seizoenkaart kochten zijn inmiddels geïnformeerd over deze wijziging. 

Wil jij niets missen van de thuiswedstrijden komend seizoen en verzekerd zijn van je eigen plaats in De Kuip? Vraag dan nu een seizoenkaart aan voor seizoen 2015-2016 en volgende week tegen Southampton – wanneer Feyenoord officieel afscheid zal nemen van Jordy Clasie en Graziano Pellè – ben je er al bij! Meer weten of direct bestellen? Kijk op www.feyenoord.nl/seizoenkaart.