Fanshop
Fanshop
IMG_5636

Volg Zorya Luhansk – Feyenoord live

Supporters die Feyenoord niet zijn achterna gereisd naar Oekraïne, kunnen het Europese duel met Zorya Luhansk donderdag live zien en volgen vanuit Nederland. De wedstrijd in de vierde speelronde van de Europa League wordt rechtstreeks uitgezonden op RTL 7 en FOX Sports.

Op FOX Sports 1 start vanaf 18:00 uur de uitzending van Studio Europa League. Het programma maakt de hele avond rondjes langs de Europese velden en schakelt tussen de wedstrijden in de groepsfase van het toernooi. Zorya Luhansk – Feyenoord wordt vanaf 19:00 uur zonder onderbrekingen uitgezonden op FOX Sports 5 en RTL 7.

Niet in de gelegenheid om de wedstrijd op televisie te volgen? RTV Rijnmond doet via de radio live verslag van het duel in Odessa. De uitzending begint om 18:00 uur.

Je kunt de tweede Europese uitwedstrijd van dit seizoen uiteraard ook volgen via de officiële clubkanalen. Op Twitter en Instagram wordt middels updates, foto’s en video’s verslag gedaan van de wedstrijd(dag).

Alle posts onder de hashtag #ZORFEY worden gebundeld weergegeven op Feyenoord.nl en in de nieuwe officiële Feyenoord App, waardoor je niets mist van alle gebeurtenissen in Odessa. De vorige maand gelanceerde App kun je downloaden in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).