Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Volg alles over VVV-Venlo – Feyenoord

Feyenoord reist af naar Limburg voor het uitduel met VVV-Venlo. Er wordt zondag om 14:30 uur afgetrapt in De Koel voor de wedstrijd in de 29ste speelronde van de Eredivisie. Bereid je optimaal voor op deze ontmoeting met onze voorbeschouwing!

Op de officiële clubaccounts op TwitterInstagram en Facebook én in het liveblog wordt door middel van video’s, foto’s en feitjes afgeteld naar de wedstrijd, die tevens live te zien is op FOX Sports 1.

Liveblog & Feyenoord App
In ons liveblog tellen we af en doen we op de wedstrijddag verslag van minuut tot minuut, met tevens actuele foto’s en statistieken. Bekijk je het liveblog in de Feyenoord App? Dan weet je via de handige pushmeldingen bovendien direct wanneer er een doelpunt gemaakt is. Scoort Feyenoord, dan hoor je zelfs de bekende goaltune. Kijk je de wedstrijd op FOX Sports 1? Dan is het liveblog jouw ideale tweede scherm.

Livestreams en exclusieve beelden
Vanaf twee uur voor de wedstrijd kun je updates rondom en vanuit De Koel verwachten. Zo kun je de aankomst van de spelersbus live bekijken via ons YouTube-kanaal, krijg je exclusieve beelden te zien uit de kleedkamer en wordt de warming-up live gestreamd op onze Facebook-pagina.

Overzicht kanalen
Wil je er zeker van zijn dat je niets mist van het duel met VVV-Venlo? Volg Feyenoord dan via alle onderstaande kanalen!