Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Volg alles over Vitesse – Feyenoord

Feyenoord gaat in de 25ste speelronde van de Eredivisie op bezoek bij Vitesse. Het team van Giovanni van Bronckhorst kan in de Gelredome, waar om 14:30 uur wordt afgetrapt, een belangrijke zege boeken in de strijd om de derde plaats. Je hoeft niets van dit duel te missen!

Op de officiële clubaccounts op TwitterInstagram en Facebook én in het liveblog wordt door middel van video’s, foto’s en feitjes afgeteld naar de wedstrijd, die tevens live te zien is op FOX Sports 1.

Liveblog & Feyenoord App
In ons liveblog tellen we af en doen we op de wedstrijddag verslag van minuut tot minuut, met tevens actuele foto’s en statistieken. Bekijk je het liveblog in de Feyenoord App? Dan weet je via de handige pushmeldingen bovendien direct wanneer er een doelpunt gemaakt is. Scoort Feyenoord, dan hoor je zelfs de bekende goaltune. Kijk je de wedstrijd op FOX Sports 1? Dan is het liveblog jouw ideale tweede scherm.

Livestreams en exclusieve beelden
Vanaf twee uur voor de wedstrijd kun je updates uit het stadion verwachten. Zo kun je de aankomst van de spelersbus live bekijken via ons YouTube-kanaal, krijg je exclusieve beelden te zien uit de kleedkamer en wordt de warming-up live gestreamd op onze Facebook-pagina.

Overzicht kanalen
Wil je er zeker van zijn dat je niets mist van het duel met Vitesse? Volg Feyenoord dan via alle onderstaande kanalen!