Fanshop
Fanshop
Old%20Trafford-2-

Volg Manchester United – Feyenoord live

Feyenoord weet zich donderdagavond op Old Trafford gesteund door meer dan drieduizend meegereisde supporters. Niet in het stadion? Dan zijn er verschillende manieren om de uitwedstrijd tegen Manchester United (aanvang 21:05 uur Nederlandse tijd, 20:05 uur lokale tijd) live te volgen.

De wedstrijd in de vijfde speelronde van de Europa League wordt rechtstreeks uitgezonden op RTL 7 en FOX Sports. Op FOX Sports 1 start vanaf 18:00 uur de uitzending van Studio Europa League. Het programma maakt de hele avond rondjes langs de Europese velden en schakelt tussen de wedstrijden in de groepsfase van het toernooi. Manchester United – Feyenoord wordt vanaf 21:00 uur zonder onderbrekingen uitgezonden op FOX Sports 5 en RTL 7.

Niet in de gelegenheid om de wedstrijd op televisie te volgen? RTV Rijnmond doet via de radio live verslag van het duel in Manchester. De uitzending begint om 20:00 uur

Je kunt de derde Europese uitwedstrijd van dit seizoen uiteraard ook volgen via de officiële clubkanalen. Op Twitter en Instagram wordt middels updates, foto’s en video’s verslag gedaan van de wedstrijd(dag).

Alle posts onder de hashtag #MUFCFEY worden gebundeld weergegeven op Feyenoord.nl en in de nieuwe officiële Feyenoord App, waardoor je niets mist van alle gebeurtenissen in Manchester. De App kun je downloaden in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).