Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
feyenoordsocial

Volg Feyenoord ook op sociale media

Behalve via deze website communiceert Feyenoord ook via haar officiële sociale media kanalen met de achterban. Zo is de club (vooral) actief op Twitter, Facebook en Instagram. Hieronder een actueel overzicht van de officiële clubaccounts.

Twitter
Het allerlaatste nieuws vanuit De Kuip lees je als eerste op het officiële Twitter-account van Feyenoord, te volgen via @Feyenoord. Via het Twitter-kanaal blijf je dagelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de club. Inmiddels heeft Feyenoord op Twitter bijna 231.000 volgers.
Op wedstrijddagen worden middels foto’s en video’s de laatste actualiteiten vanuit het stadion gedeeld, terwijl alle wedstrijden van het eerste elftal en de beloften live zijn te volgen via het officiële clubaccount: www.twitter.com/Feyenoord

Facebook
Op Feyenoords officiële Facebook-account wordt niet alleen het laatste nieuws gedeeld, maar komen ook regelmatig exclusieve (win)acties voorbij. Door als Facebook-gebruiker de pagina van Feyenoord te ‘liken’, verschijnen alle berichten automatisch op je persoonlijke nieuwsoverzicht. Zo worden voor elke thuiswedstrijd van Feyenoord kaarten verloot, kunnen supporters vragen stellen aan spelers en worden ze op de hoogte gehouden van de fraaiste kortingen in de Fanshops. Ook worden op de Facebook-pagina van Feyenoord de mooiste foto’s van wedstrijden en andere evenementen gedeeld. Volg Feyenoord op Facebook via www.facebook.com/Feyenoord, al bijna 450.000 anderen gingen je voor!

Instagram
Via Instagram biedt Feyenoord haar volgers bovenal een exclusief kijkje achter de schermen. Via het officiële account van de club feyenoord.rotterdam worden de mooiste foto’s en de leukste video’s gedeeld, bijvoorbeeld van wedstrijden of bijzondere evenementen. Zo zijn er regelmatig sfeerimpressies van contractondertekeningen van spelers te zien, terwijl op wedstrijddagen updates worden gegeven vanaf beperkt toegankelijke plekken, zoals de kleedkamer of langs de lijn van het veld. Op Instagram heeft Feyenoord inmiddels bijna 30.000 volgers. Check het account via www.instagram.com/feyenoord.rotterdam

Spelers en staf
Niet alleen de club zelf, ook een groot aantal spelers is actief op sociale media. Dirk Kuyt, vanaf komend seizoen weer in Feyenoord-shirt te bewonderen, heeft zowel op Twitter (1,6 miljoen) als op Instagram (236.000) de meeste volgers aan zich gebonden. Ook onder meer hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst en aanvoerder Jordy Clasie (beiden ongeveer 113.000 volgers) beschikken over een eigen Twitter-account. Op Instagram zijn Colin Kazim-Richards (bijna 67.000 volgers) en Kenneth Vermeer (34.700) populair.

Feyenoord zelf volgt op Twitter en Instagram alleen de officiële accounts van (oud-)spelers en de staf. Op die manier kun je eenvoudig te weten komen of en welke accounts van spelers en staf op Twitter en Instagram echt (en dus niet fake) zijn.