Fanshop
Fanshop
feyenoordsocial

Volg Feyenoord ook op Instagram!

Het officiële Instagram-account van Feyenoord heeft in 2015 een enorme groei doorgemaakt. Zo is het aantal volgers van de club op Instagram het afgelopen half jaar verdubbeld en staat de teller kort voor de jaarwisseling op bijna 66.000 volgers.

Het officiële Instagram-account van Feyenoord volg je via @feyenoord.rotterdam. Via dit account zie je de mooiste foto’s en leukste video’s en biedt de club regelmatig een exclusief kijkje achter de schermen. Bij de wedstrijden vanaf beperkt toegankelijke plekken zoals de kleedkamer, catacomben en langs de lijn van het veld, maar ook bij bijzondere evenementen.

Via het Instagram-account van Feyenoord kom je ook dichtbij de spelers. Zo wordt regelmatig uniek beeldmateriaal getoond van contractondertekeningen in De Kuip, terwijl het kanaal een kijkje achter de schermen biedt bij activiteiten van de spelers buiten het veld. Denk aan interviews, opnames en fotoshoots. Daarnaast worden de leukste posts van de Feyenoorders zelf gedeeld op het account. 

Ook het aanstaande trainingskamp in Portugal van 2 t/m 9 januari 2016 zal via het officiële account op Instagram in beeld worden gebracht. Volg je Feyenoord nog niet op Instagram? Doe dit dan via www.instagram.com/feyenoord.rotterdam.

Feyenoord is uiteraard ook actief op Facebook en Twitter. Deze kanalen zijn te bereiken en te volgen via www.facebook.com/feyenoord en www.twitter.com/feyenoord