Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
AS3I2898

Volg Nitra Onder 19 - Feyenoord Onder 19

Feyenoord Onder 19 vervolgt het avontuur in de UEFA Youth League dinsdagmiddag (vanmiddag) met een uitwedstrijd tegen FC Nitra Onder 19. De play-offwedstrijd begint om 16:00 uur en wordt gespeeld in het stadion van FC ViOn in Zlaté-Moravce.

Geen live-uitzending
De wedstrijd tussen FC Nitra Onder 19 en Feyenoord Onder 19 wordt niet live uitgezonden door de UEFA of een mediapartner van de UEFA. De samenvatting van het duel mag op basis van de UEFA-regels pas na middernacht worden uitgezonden. De samenvatting is woensdagochtend vroeg dan ook via de officiële Feyenoord-kanalen te bekijken. Later in de week wordt in Feyenoord TV ook nog een achtergrondreportage uitgezonden over de reis naar Slowakije.

Volg #FeyenoordO19
Wil je dinsdagmiddag toch live op de hoogte blijven van de verrichtingen van Feyenoord Onder 19? Volg dan het liveverslag op het officiële Twitter-kanaal van Feyenoord. Ook via Instagram (Stories) kun je alles volgen rondom het UEFA Youth League-duel van de Feyenoord-talenten. Op beide kanalen zijn ook al updates te zien van de voorbereidingen op het duel, zoals de ochtendwandeling van spelers en staf. Na afloop verschijnt er ook nog een wedstrijdverslag online. 

Winnaar naar achtste finales
Mocht de stand dinsdag na negentig minuten gelijk zijn, dan moeten strafschoppen de beslissing brengen. De winnaar van de play-offwedstrijd plaatst zich voor de achtste finales van de UEFA Youth League. De achtste finales worden gespeeld op dinsdag 20 en woensdag 21 februari. De loting voor die ronde vindt plaats op vrijdag 9 februari.