Fanshop
Fanshop
Excelsior-Feyenoord-06

Volg de ontknoping via de officiƫle Feyenoord-kanalen

Feyenoord hoopt zondagmiddag in De Kuip tegen Heracles Almelo alsnog de landstitel binnen te halen. Bij winst mag de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst zich voor de vijftiende keer in de clubhistorie landskampioen noemen.

Wil je zondag niets missen van de ontknoping? Via de officiële kanalen van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagramde Feyenoord App en www.feyenoord.nl blijf je op de hoogte van alles wat er rondom de beslissende thuiswedstrijd gebeurt.

Updates uit De Kuip
Zowel in de uren in aanloop naar de wedstrijd als tijdens het duel geven we je exclusieve updates van achter de schermen in De Kuip. Wil je geen bericht missen? Volg de wedstrijd dan via de Feyenoord App of Feyenoord.nl, waar alle social media posts zijn terug te vinden, gecombineerd met het live scoreverloop en live statistieken.

Snapchat
Feyenoorders met een Snapchat-account kunnen ook komend weekend onderdeel worden van de Snapchat Story op het Feyenoord-account. De leukste ingezonden snaps van supporters die rechtstreeks worden verstuurd aan het officiële clubaccount (feyenoord_snap) worden opgeslagen en toegevoegd aan het verhaal dat op zaterdag 13 en zondag 14 mei zichtbaar is.

Livestreams
Slaagt Feyenoord erin om kampioen te worden, dan zijn de officiële Feyenoord-kanalen ook dé plek om alles over de landstitel te volgen. In het geval van het behalen van de landstitel kun je online alle festiviteiten en de schaaluitreiking meemaken, onder meer via diverse livestreams op de website.