Fanshop
Fanshop
Beleef%20Dirk%20Kuyt%20Testimonial

Volg de Dirk Kuyt Testimonial via de Feyenoord App

Het is vandaag dan eindelijk zover: het is ‘Dirk Day’! Dirk Kuyt neemt officieel afscheid als profvoetballer en doet dat in een goedgevulde Kuip, waar op deze unieke middag drie teams in actie komen. Ben jij niet in het stadion voor de Dirk Kuyt Testimonial, maar wil je niets missen? In dit bericht lees je hoe je van minuut tot minuut op de hoogte wordt gehouden.

Liveblog en Feyenoord App
Volg alles rondom de Dirk Kuyt Testimonial via ons liveblog op Feyenoord.nl of de Feyenoord App, waar je een exclusief kijkje achter de schermen krijgt met unieke foto's en video's van deze bijzondere afscheidswedstrijd. Bovendien is via het liveblog de volledige live tv-uitzending van de NOS te zien.

Afscheidswedstrijd ook op tv
Bekijk je de Dirk Kuyt Testimonial toch liever op televisie? De NOS zendt vanaf 13:30 uur live uit vanuit De Kuip. Tom Egbers en Joep Schreuder nemen de presentatie voor hun rekening, terwijl Jeroen Grueter de wedstrijd tussen Team Feyenoord, Team Oranje en Team Vrienden van Dirk van commentaar voorziet. De uitzending is te zien op NPO1.

Kom naar De Kuip
Heb je nog geen kaartje voor de Dirk Kuyt Testimonial, maar wil je er toch bij zijn? Er zijn nog kaarten te koop! Koop hier direct kaarten voor deze unieke dag in De Kuip.