Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Nitra%20O19-Fey%20O19-31

Volg Chelsea O19 – Feyenoord O19

Het is wedstrijddag voor Feyenoord Onder 19. Het hoogste jeugdteam van Feyenoord strijdt vandaag (woensdag) met Chelsea Onder 19 om een plaats in de kwartfinale van de UEFA Youth League. De aftrap is om 20:00 uur Nederlandse tijd (19:00 uur lokale tijd) in The EBB Stadium in Aldershot. In dit bericht lees je hoe je de wedstrijd (live) kan volgen.

Geen live-uitzending
De achtste finale-wedstrijd tussen Chelsea Onder 19 en Feyenoord Onder 19 wordt niet live uitgezonden door de UEFA of een zendgemachtigde. Feyenoord had de wedstrijd graag zelf live willen uitzenden op haar officiële kanalen. Op basis van de UEFA-regels mag dat echter niet, vanwege het feit dat er gelijktijdig wedstrijden worden gespeeld in het hoofdtoernooi van de Champions League.

Volg Chelsea O19 - #FeyenoordO19
Wil je woensdagavond live op de hoogte blijven van de verrichtingen van Feyenoord Onder 19? Volg dan het liveverslag op het officiële Twitter-kanaal van Feyenoord. Ook via Instagram (Stories) kun je alles volgen rondom het UEFA Youth League-duel van de Feyenoord-talenten. Op beide kanalen zijn ook al updates te zien van de voorbereidingen op het duel, zoals de reis naar Engeland de training op het prachtige trainingscomplex van Chelsea. Na afloop verschijnt er ook een wedstrijdverslag online. Beelden met hoogtepunten van de wedstrijd volgen later op de avond of uiterlijk de volgende ochtend.

Kaartverkoop aan de deur
Ben je van plan om de wedstrijd van Feyenoord Onder 19 in Aldershot te bezoeken? Feyenoord-supporters kunnen op de wedstrijddag op vertoon van hun paspoort en voor drie pond per stuk kaarten kopen aan de deur van het stadion. Het adres van The EBB Stadium is High Street, Aldershot GU11 1TW, Verenigd Koninkrijk. De exacte locatie vind je hier. Supporters kunnen zich ter plekke melden aan de paarse zijde van het stadion (East Bank Terrace).

Winnaar naar kwartfinales UEFA Youth League
Chelsea Onder 19 en Feyenoord Onder 19 strijden om een plek in de kwartfinales van de UEFA Youth League. De winnaar van de wedstrijdneemt het in de kwartfinale op tegen de talenten van Real Madrid of Bayern München. Ook dit betreft een uitwedstrijd, die wordt gespeeld op dinsdag 13 of woensdag 14 maart.