Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Volg alles over FC Groningen – Feyenoord

In de 22ste speelronde van de Eredivisie reist Feyenoord af naar het hoge noorden. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst treft FC Groningen in het Hitachi Capital Mobility Stadion, waar om 14:30 uur wordt afgetrapt. Je hoeft niets van dit duel te missen!

Op de officiële clubaccounts op TwitterInstagram en Facebook én in het liveblog wordt door middel van video’s, foto’s en feitjes afgeteld naar het duel met de Groningers, dat tevens live te zien is op FOX Sports 1.

Livestreams en exclusieve beelden
Vanaf twee uur voor de wedstrijd kun je updates uit Groningen verwachten. Zo kun je de aankomst van de spelersbus live bekijken via ons YouTube-kanaal, krijg je exclusieve beelden te zien uit de kleedkamer en wordt de warming-up live gestreamd op onze Facebook-pagina.

Als eerste de opstelling
Wil je als eerste de opstelling van Feyenoord weten? Download dan de officiële Feyenoord App. Via de pushmelding weet je dan eerder dan iedereen welke elf spelers trainer Giovanni van Bronckhorst het veld in gaat sturen.

Liveblog & Feyenoord App
Dankzij het geïntegreerde liveblog is de Feyenoord App ook het perfecte kanaal om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in Groningen. Je vindt in het liveblog een verslag van minuut tot minuut, actuele foto’s en statistieken. Via de handige pushmeldingen weet je het bovendien direct wanneer er een doelpunt gemaakt is. Scoort Feyenoord, dan hoor je zelfs de bekende goaltune. Kijk je de wedstrijd op FOX Sports? Dan is het liveblog jouw ideale tweede scherm.

Overzicht kanalen
Wil je er zeker van zijn dat je niets mist van FC Groningen – Feyenoord? Volg Feyenoord dan via alle onderstaande kanalen!

Twitter
Instagram
Facebook
YouTube
Liveblog
Feyenoord App