Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey-heracles-19

Vol uitvak steunt Feyenoord in Almelo

Feyenoord gaat zondag in Almelo op zoek naar de derde overwinning van het nog prille seizoen. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst kan in de uitwedstrijd tegen Heracles rekenen op de steun van een bezoekersvak dat met 500 supporters volledig gevuld is. De wedstrijd in Almelo begint zondag om 16:45 uur.

Ook in de eerste competitiewedstrijd tegen FC Groningen was het uitvak uitverkocht. Toen zagen 1.100 Feyenoorders hun ploeg met 0-5 winnen. Vorig seizoen was het vak met Feyenoord-supporters bij iedere uitwedstrijd volledig gevuld. Dat was bij geen enkele andere club in de Eredivisie het geval. 

Feyenoord heeft namens supporters een verzoek ingediend bij Heracles Almelo voor een collectieve vlaggenactie (400 stuks) in het bezoekersvak. Helaas is de actie afgekeurd door Heracles en de voor haar meebepalende stakeholders, door slechte ervaringen in het verleden met andere clubs. Feyenoord betreurt de gang van zaken, zeker gezien de ervaringen van de laatste seizoenen waar Feyenoord-supporters zich altijd positief hebben gedragen in het Polman Stadion.  

Update
Heracles heeft Feyenoord vrijdagochtend laten weten dat er alsnog toestemming wordt verleend om de voorgenomen sfeeractie uit te voeren. Omdat de voorbereidingstijd nu te kort is hebben de supporters die de actie zouden coördineren en voorbereiden besloten af te zien van de actie.