Fanshop
Fanshop
foto%20(2)

VNO-NCW en PwC kiezen voor De Kuip

Werkgeversorganisatie VNO-NCW West en financiële dienstverlener PwC Rotterdam hebben De Kuip gekozen als locatie voor 'Het Rotterdamse Miljoenenontbijt 2013'. Dit evenement wordt op woensdag 18 september gehouden, een dag na Prinsjesdag.

Het Rotterdamse Miljoenenontbijt is een inhoudelijke netwerkbijeenkomst waar Rotterdamse ondernemers worden bijgepraat over de inhoud en gevolgen van de Miljoenennota, die op Prinsjesdag wordt gepresenteerd door de minister van Financiën. Onder meer burgemeester Ahmed Aboutaleb, Tweede Kamerlid Mark Harbers (VVD) en Prof. Dr. J.W. (Jan Willem) Velthuijsen, hoogleraar economie aan de Rijksuniversiteit Groningen en partner bij PwC Advisory geven hun visie op de economische situatie in Nederland.

Het belooft dus een interessante bijeenkomst te worden, die volgens de organisatie "niet te missen" is. Geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden via de website van PwC.

Wilt u ook een evenement organiseren in De Kuip? Meer informatie over onze zalen en uitgebreide mogelijkheden vindt u hier.