Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
21309051_EINDEJAARSACTIE_V2

Vier uw Kerst- of Nieuwjaarsfeest in De Kuip

Een Kerst- of Nieuwjaarsfeest vier je in stijl. De Kuip is dé locatie voor bijeenkomsten van 50 tot 2.500 personen. Sfeervol, goed bereikbaar, gratis parkeren en vol ‘geheime’ en bijzondere plekken…
Wat dacht u bijvoorbeeld van de spelerstunnel? Op de plaats waar normaal gesproken de spelers van Feyenoord zich klaarmaken voor de wedstrijd, kunt u de rondleiding door het stadion onderbreken voor een speech, waarin u vertelt waarom uw bedrijf klaar is voor 2014. 
 
Ook kunt u in de Perszaal de resultaten van uw bedrijf analyseren. U klimt op de stoel van Feyenoord-trainer Ronald Koeman, terwijl uw collega’s in de zaal in afwachting zijn van uw analyse. Vervolgens proosten jullie samen op het nieuwe jaar. 
 
Als u als één team het nieuwe jaar in wilt, dan is een teamfoto aan de rand van het veld een mooie uitbreiding van uw Kerst- of Nieuwjaarsfeest. Zo dicht bij het heilige gras was u nog nooit! 
 
Het zijn slechts een paar voorbeelden van de bijzondere invulling die u kunt geven aan uw Kerst- of Nieuwjaarsevenement in De Kuip. Het stadion heeft daarnaast zalen in alle soorten en maten en een uitgebreide cateringservice, waardoor we altijd maatwerk voor u kunnen verzorgen. 
 
Enthousiast? Neem contact op met onze salesafdeling via [email protected] of laat hier uw gegevens achter.