Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_9175

Vier keer thuis in twaalf dagen: ben jij erbij?

Feyenoord start zaterdag aan een periode met vier thuiswedstrijden in nog geen twee weken tijd. Het team van Giovanni van Bronckhorst speelt twee Eredivisiewedstrijden in eigen huis, maar vervolgt ook het Champions League-seizoen en het KNVB Bekertoernooi in De Kuip. Voor meerdere duels zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Programma Feyenoord

Feyenoord - PEC Zwolle Zaterdag 14 oktober, 20:45 uur
Feyenoord - Shakhtar Donetsk Dinsdag 17 oktober, 20:45 uur
Feyenoord - Ajax Zondag 22 oktober, 14:30 uur
Feyenoord - AVV Swift Woensdag 25 oktober, 20:45 uur

Feyenoord – PEC Zwolle
Evenals veel andere Eredivisiewedstrijden was ook PEC Zwolle-thuis ver van te voren uitverkocht, maar er zijn extra kaarten in de verkoop gegaan. Heb je nog geen kaarten en wil je deze avondwedstrijd wel meemaken in het stadion? Dat kan! Een deel van de extra kaarten is nog beschikbaar. Dit zijn nog zo’n 75 kaarten, die te koop zijn via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Feyenoord – Shakhtar Donetsk
Ook voor deze wedstrijd zijn extra kaarten beschikbaar gekomen. Vanaf € 47,50 beleef jij deze Champions League-avond in De Kuip. Er zijn nog ongeveer 150 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij: www.feyenoord.nl/ticketshop. Kun je ’s avonds niet? Feyenoord Onder 19 speelt op dezelfde dag om 15:00 uur in de UEFA Youth League tegen Shakhtar Donetsk Onder 19 in het Van Donge & De Roo Stadion van Excelsior. Voor slechts € 5,- kun je kaarten kopen via www.feyenoord.nl/tickets-uyl.

Feyenoord – Ajax
Voor de eerste Klassieker van dit seizoen zijn geen kaarten meer verkrijgbaar. De kans bestaat echter dat er nog kaarten worden aangeboden via Feyenoord Ticket Exchange, waar seizoenkaarthouders die niet in de gelegenheid zijn een thuiswedstrijd te bezoeken hun kaart kunnen aanbieden. Houd hiervoor www.feyenoord.nl/ticketexchange in de gaten!

Feyenoord – AVV Swift
Het is vanaf woensdag 11 oktober 18:00 uur voor iedereen, met of zonder lidmaatschap bij Feyenoord, mogelijk om twee kaarten te kopen voor deze wedstrijd. Steun jij Feyenoord ook in het bekertoernooi? Koop dan al voor slechts € 15,- per stuk kaarten via www.feyenoord.nl/ticketshop. Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes betalen alleen vandaag (dinsdag 10 oktober) nog € 10,- voor een kaartje.