Fanshop
Fanshop
Karsdorp%20Oranje

Vier Feyenoorders in definitieve selectie Oranje

Steven Berghuis, Rick Karsdorp, Jens Toornstra & Tonny Vilhena mogen zich maandag melden bij het Nederlands elftal. De vier Feyenoorders maken deel uit van de definitieve selectie van Oranje voor de interlands tegen Bulgarije en Italië.

Oranje speelt op zaterdag 25 maart een WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Bulgarije. Op dinsdag 28 maart wordt in de Amsterdam Arena geoefend tegen Italië. Beide duels beginnen om 20:45 uur.

Van het viertal kwamen Berghuis, Karsdorp en Vilhena dit seizoen al eerder in actie voor Oranje. Toornstra kan zijn eerste interlands gaan spelen sinds juni 2013. Destijds mocht hij als speler van FC Utrecht mee met een trip door Azië en speelde hij zijn enige twee duels voor het Nederlands elftal. 

Oranje in juni in De Kuip
Na deze interlandperiode speelt Oranje in juni nog twee keer in De Kuip. Iets minder dan een maand na afloop van het Eredivisieseizoen speelt Oranje vriendschappelijk tegen Ivoorkust (zondag 4 juni om 19:30 uur), gevolgd door een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg op vrijdag 9 juni (aanvang 20:45 uur). Kaarten en passe-partouts zijn te koop via www.dekuip.nl/oranje.