Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
soccer%20schools-38

Video: Kennismaking met Manon Melis

Op Varkenoord ging afgelopen woensdag een nieuwe meidenmodule van Feyenoord Soccer Schools van start. Dat was niet alleen een mooi moment voor de ruim dertig deelnemende meiden, maar ook voor Manon Melis. De voormalig Oranje-international startte woensdag namelijk in haar nieuwe functie als trainer van Feyenoord Soccer Schools.

Melis beëindigde in november 2016 haar actieve profvoetbalcarrière en verbond zich deze week aan Feyenoord. ‘De afgelopen maanden ben ik niet met voetbal bezig geweest, dus ik vind het erg leuk om nu met enthousiaste meiden op het veld te staan,’ vertelt de topscorer aller tijden van de Oranjevrouwen in gesprek met Feyenoord TV, dat een reportage maakte van haar eerste training.

Melis: ‘Het is super leuk dat deze meiden bij Feyenoord kunnen trainen. Gezien mijn ervaring bij het Nederlands elftal en als prof in het buitenland denk ik dat ik de meiden goede tips kan geven en iets kan leren. We zullen kijken wat voor trainer ik ben en hoe ik mezelf hierin ontwikkel. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.’

Bekijk de reportage van Feyenoord TV over de eerste training van Manon Melis bij Feyenoord Soccer Schools hieronder in de videospeler.