Inschrijven
Inschrijven

Verscherpte maatregelen coronavirus: Wat zijn de gevolgen?

Het kabinet heeft de verregaande maatregelen omtrent het coronavirus verlengd tot en met 28 april 2020. Dit heeft ook gevolgen voor Feyenoord Soccer Schools. Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die hierdoor geen doorgang kunnen vinden.

Voorjaarsmodules 2020
De resterende trainingen voor de trainingsmodules voor zowel jongens als meiden kunnen t/m 28 april helaas niet plaatsvinden. Wij bekijken de mogelijkheden om deze trainingen na deze periode in te halen. Alle deelnemers worden per e-mail op de hoogte gehouden. Zij ontvangen meer informatie zodra er meer bekend is over de inhaalmogelijkheden.

Soccer Camps meivakantie
De voetbalkampen die in de meivakantie op het programma staan kunnen niet doorgaan en komen te vervallen. Dit geldt ook voor het voetbalkamp bij v.v. Dilettant, dat voor 21 & 22 mei in de agenda stond. Deelnemers die zich al voor één van deze voetbalkampen hebben ingeschreven ontvangen van ons een e-mail met daarin de vraag deel te nemen aan één van onze voetbalkampen in de zomervakantie ter compensatie.

Feyenoord Soccer Camp Salou
Het Feyenoord Soccer Camp Salou zou dit jaar plaatsvinden van 28 april t/m 2 mei. Ook deze trainingsactiviteit kan helaas niet doorgaan en zal naar een later moment worden verplaatst. Wij zijn op dit moment druk bezig met alle betrokken partijen om geschikte nieuwe data te vinden. Deelnemers worden hierover uiteraard door ons op de hoogte gehouden.

Social media
Op ons Instagram-account en onze Facebook-pagina plaatsen wij tijdens deze periode regelmatig leuke challenges, tips en andere extra's! Neem eens een kijkje, volg ons en blijf op de hoogte!

De maatregelen die door het kabinet zijn genomen raken veel van onze trainingsactiviteiten. Wij betreuren het dat bovenstaande trainingsactiviteiten niet door kunnen gaan, maar vragen om begrip in deze uitzonderlijke situatie. De gezondheid van onze deelnemers staat bij ons op de eerste plaats. Houd je aan de maatregelen die door het RIVM zijn opgesteld en zorg goed voor jezelf en voor elkaar! 

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op.