Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
opening%20outlet-5

Vermeer en Tapia publiekstrekkers bij opening Fanshop Outlet

Kenneth Vermeer en Renato Tapia hebben woensdagmiddag de officiële opening van de nieuwe Feyenoord Fanshop Outlet verricht. De twee Feyenoorders zorgden voor behoorlijk wat toeloop naar de tijdelijke clubwinkel aan de Goudsesingel in het centrum van Rotterdam. In de Fanshop Outlet is een groot aantal clubartikelen tegen sterk gereduceerde prijzen te koop.

Waar Vermeer en Tapia na het doorknippen van het lint vooral druk waren met poseren voor foto’s en het zetten van handtekeningen, zochten supporters hun weg langs de schappen en rekken in de Fanshop Outlet. Met name de fors afgeprijsde adidas-lijn van vorig seizoen was in trek, maar ook Feyenoord-bidons, - sjaals en een mooie vaan van Willem van Hanegem gingen over de toonbank.

Rotterdam-Centrum
De Fanshop Outlet is gevestigd aan de Goudsesingel 64 in het centrum van Rotterdam, op enkele minuten loopafstand van metrostation en tramhalte Oostplein. De exacte locatie van de Outlet vind je via Google Maps.

Openingstijden
De Feyenoord Fanshop Outlet is van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend, op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. De nieuwe clubwinkel blijft op zon- en maandagen gesloten. De Feyenoord Fanshop Outlet is een tijdelijke winkel. Supporters kunnen er in februari, maart en april terecht voor sterk afgeprijsde clubartikelen.