Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
20131203_hscc_detail

Verkoop halve seizoenkaart van start

Supporters die getuige willen zijn van de ontknoping van de competitie, kunnen vanaf deze week een halve seizoenkaart aanvragen. Met de halve seizoenkaart krijg je toegang tot alle thuiswedstrijden die Feyenoord in de tweede seizoenshelft speelt, waaronder de Klassieker Feyenoord-Ajax op 2 maart 2014. Wie snel beslist, mag bovendien met zijn halve seizoenkaart naar de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar: Feyenoord – PEC Zwolle op 21 december.

Met de halve seizoenkaart ben je niet alleen verzekerd van je plaats bij alle thuiswedstrijden in de competitie van Feyenoord in de tweede seizoenshelft, maar ook bij thuiswedstrijden in eventueel te spelen play-offs. Als houder van een (halve) seizoenkaart krijg je bovendien voorrang op kaartverkoop voor alle door Feyenoord georganiseerde thuiswedstrijden, word je automatisch lid van Het Legioen (inclusief abonnement op Feyenoord Magazine) en ontvang je tien procent korting op al je aankopen in de Feyenoord Fanshop.

Sta jij achter Feyenoord? Vraag dan nu je halve seizoenkaart aan! Kijk voor meer informatie of om direct te bestellen op seizoenkaartactie.feyenoord.nl.