Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
2691307711_717237e560

Verkeershinder A16 Van Brienenoordbrug

Rijkswaterstaat vervangt deze zomer het asfalt op delen van de A16 en de op de hoofd- en parallelrijbaan van de Van Brienenoordbrug. Door deze wegwerkzaamheden is De Kuip verschillende periodes minder goed bereikbaar.

De werkzaamheden aan de A16 vinden hoofdzakelijk plaats in het weekend. Zo is in het weekend van 10 juli tot maandag 14 juli de hoofdrijbaan van de A16 tussen knooppunt Ridderkerk en knooppunt Terbregseplein afgesloten. Bezoekers van het North Sea Jazz die gebruik maken van de parkeerterreinen van De Kuip, dienen rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van maximaal 30 minuten.

Van dinsdag 21 juli tot vrijdag 31 juli is de parallelrijbaan van de A16 afgesloten. Onder meer oprit Feijenoord is in die periode niet bereikbaar. Houd tijdens de meerdaagse afsluiting van de parallelrijbaan van de A16 rekening met een extra reistijd van maximaal 60 minuten. In het weekend van 7 augustus tot maandag 10 augustus vinden er wederom werkzaamheden aan de hoofdrijbaan plaats. Wanneer u zaterdag 8 augustus de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen FC Utrecht bezoekt, dient u rekening te houden met een extra reistijd van 30 minuten.

Rijkswaterstaat adviseert om, wanneer het niet direct noodzakelijk is om met de auto te reizen, te kiezen voor een alternatief vervoersmiddel in de genoemde periodes. Kiest u toch voor de auto, ga dan goed voorbereid op reis en raadpleeg de site  www.vanAnaarBeter.nl/A16VanBrienenoordbrug voor de voorgestelde omleidingsroutes.