Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
sneeuwvoetbalveld

Verdiende rust na speelronde 5

Zondag was het weer zover, de vijfde speelronde van de Feyenoord Street League stond op het programma. Met het watervoetbal van de vierde speelronde nog in ons achterhoofd hoopte iedereen op een goede afsluiter voor de winterstop. De weergoden waren ons goed gezind en het bleek een prachtige middag om te voetballen.

Met mooie wedstrijden is de eerste helft van de Feyenoord Street League op een positieve wijze afgesloten. Met de rustperiode in zicht gaven alle spelers nog iets extra’s om goed de winterstop in te gaan. Het aangename weer zorgde ervoor dat de teams door grote getalen werden aangemoedigd langs de lijn. En met thee in de rust en het geweldige voetbal heeft niemand kou hoeven lijden.

Veel teams hebben nog in deze laatste periode buurtbijdragen georganiseerd, om ervoor te zorgen dat ze recht hebben op wedstrijdkaarten. Voor een groot aantal teams was de drie buurtbijdragen geen probleem. Zo zijn er al drie teams die voetballen met zwarte bandjes, wat inhoudt dat ze al vijf buurtbijdragen georganiseerd hebben.

De winterstop betekent niet dat wij met z’n allen stil zullen zitten. De maatschappelijke activiteiten komen eraan in de vorm van workshops. Dit zijn de maatschappelijke activiteiten die ook bij de Feyenoord Street League horen.

Wij hebben een aantal leuke workshops in de planning staan. Deze zullen in het nieuwe jaar plaatsvinden. Eerst genieten van de welverdiende rust en de komende feestdagen.

De Feyenoord Street League wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!