Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Training%2028-04

Veel belangstelling voor bekerwinnaar op Varkenoord

Voor het eerst sinds de bekerwinst en de daaropvolgende huldiging heeft de selectie zich donderdag laten zien op het trainingsveld. De spelers werden daarbij gadeslagen door veel toeschouwers, die een glimp wilden opvangen van de kersverse bekerwinnaars. Na afloop werden er door de supporters dan ook veel handtekeningen gescoord en foto’s gemaakt. Onder hen waren veel kinderen, voor wie de voorjaarsvakantie de uitgelezen kans vormde om een doordeweekse training van hun helden te bekijken.

Op Varkenoord werkte de selectie de eerste training af richting de competitiewedstrijd tegen Willem II, die aanstaande zondag om 14:30 uur in Tilburg wordt gespeeld. Dat deed de ploeg zonder aanvoerder Dirk Kuyt, die afgelopen zondag tijdens de bekerfinale opnieuw last kreeg van zijn kuit en daar nog te veel last van ondervindt. De andere selectiespelers waren – op de al langer geblesseerden Warner Hahn en Stef Gronsveld na – wel aanwezig op het trainingsveld en speelden onder meer een positiespel en een grote partij.

Ook vrijdag en zaterdag openbare training
Ook de komende twee dagen is het voor belangstellenden mogelijk om een training van Feyenoord te bekijken. De selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst traint zowel vrijdag als zaterdag om 10:30 uur in De Kuip. Mensen die (een van) deze trainingen willen bezoeken, hebben via de poorten 19-24 toegang tot het stadion. Tijdens de trainingen zijn de huis- en gedragsregels van Feyenoord van toepassing, alsmede de standaardvoorwaarden van de KNVB.