Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Advocaat: ‘Vertrouwen putten uit spel tegen Rangers’

Daags na het gelijkspel tegen Rangers FC moet het vizier in De Kuip alweer op de volgende thuiswedstrijd. Feyenoord ontvangt zondag PEC Zwolle in de vijftiende speelronde van de Eredivisie, waarmee een drukke decembermaand van start gaat.

Met zes wedstrijden in 22 dagen tijd kan Feyenoord vol aan de bak in de laatste weken voor de winterstop. Naast de Eredivisiewedstrijden tegen PEC Zwolle en PSV (thuis) en Vitesse en FC Utrecht (uit) staan in december ook de beslissende wedstrijd in Porto en het bekerduel met SC Cambuur op het programma.

Voor de wedstrijd van komende zondag kan Feyenoord volgens Dick Advocaat vertrouwen putten uit het optreden van donderdag in de Europa League. ‘We hebben goed gespeeld, alleen onszelf niet voldoende beloond,’ zei de coach vrijdag. ‘Dat eerste geeft vertrouwen in aanloop naar zondag en de komende weken.’

De personele problemen waar Feyenoord tegen Rangers mee kampte, zullen in elk geval aanstaande zondag nog niet volledig zijn verholpen, weet ook Advcoaat. ‘Maar daar wil ik niet te lang bij stil staan. Dit biedt namelijk ook weer kansen voor andere jongens om zich te laten zien. Degenen die zondag spelen, hebben mijn volledige vertrouwen.’

Voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle zijn nog kaarten verkrijgbaar. Bestel ze snel en eenvoudig in onze Online Ticketshop.