Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
visual_heineken

Vanaf zondag Heineken bier verkrijgbaar in De Kuip

Vanaf aanstaande zondag is er in de hele Kuip Heineken bier verkrijgbaar, waarmee de merktransitie naar de nieuwe bierpartner is voltooid. Vanaf de start van dit seizoen was de merkovergang al zichtbaar door de Heineken-uitingen in en rondom het stadion. In de publiekscatering zal ook Heineken Light geschonken worden. Om de introductie te vieren deelt Feyenoords nieuwe bierpartner na de wedstrijd tegen FC Twente posters uit van een Rotterdamse skyline, met daarin uiteraard een prominente plek voor Stadion Feijenoord.

Eerder dit seizoen tekenden Feyenoord, Stadion Feijenoord en de Sportclub een overeenkomst met de brouwer. ‘Heineken heeft een lange geschiedenis in Rotterdam, en met de nieuwe overeenkomst een mooie toekomst in De Kuip’, zegt Bram Westenbrink, Marketing Directeur HEINEKEN Nederland. In 1874 opende Heineken er een brouwerij, de ‘bierkathedraal in Rotterdam’ zoals hij in de volksmond werd genoemd. De brouwerij is bijna honderd jaar in gebruik geweest, tegenwoordig hebben veel Rotterdammers nog steeds een sterke voorkeur voor Heineken®.

Ook Feyenoords commercieel directeur Mark Koevermans is blij met de overgang naar het groene biermerk met Rotterdamse roots. ‘Het premium biermerk Heineken past bij Feyenoord. We kijken uit naar een intensieve samenwerking met Heineken de komende jaren.’