Fanshop
Fanshop
janarie

Van der Heijden in eerste uitzending Feyenoord TV

Ook voor Feyenoord TV is de zomerstop voorbij. Vanavond (maandag) is de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van het clubprogramma, waarin uiteraard veel aandacht wordt besteed aan de komst van Jan-Arie van der Heijden. De uitzending is vanaf 18.50 uur te zien op het eerste kanaal van FOX Sports.

In Feyenoord TV is maandag een eerste kennismaking te zien met Van der Heijden, kort nadat hij in een van de Business Units van De Kuip zijn handtekening zette onder een driejarige verbintenis. In zijn eerste interview als Feyenoorder verklaart de 27-jarige aanwinst onder meer zijn keuze voor Feyenoord en spreekt hij zijn verwachtingen uit voor het komende seizoen.

Van der Heijden zal dinsdag aansluiten bij de Feyenoord-selectie, die inmiddels ruim vier weken bezig aan de voorbereiding op de competitie. Feyenoord TV volgde de verrichtingen van de ploeg van Giovanni van Bronckhorst de voorbije periode op de voet en reisde ook mee naar Oostenrijk, waar begin juli een trainingskamp werd belegd. In de uitzending van maandag is een compilatie te zien van de voorbereiding van Feyenoord tot dusver, met daarbij uiteraard ook beelden van de gespeelde oefenduels.

Ook dit seizoen staat de actualiteit rondom het eerste elftal centraal in Feyenoord TV. Elke maandag zal samen met een bijzondere gast en met spelersinterviews uitgebreid worden teruggeblikt op de in het weekend gespeelde wedstrijd. Op vrijdag is de focus volledig gericht op de eerstvolgende wedstrijd, onder andere met beelden van de persconferentie van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst en een historische ontmoeting met de aankomende tegenstander.

Feyenoord TV is elke werkdag vanaf 18.50 uur te zien op het eerste kanaal van FOX Sports. De uitzendingen worden tevens later op de avond herhaald.