Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
A88A6856

Van der Heijden: ‘Het leukst aan Feyenoord? Dat we zoveel winnen!’

Jan-Arie van der Heijden hoefde zondagmiddag niet lang na te denken toen hij van een jonge Feyenoord-supporter de vraag kreeg wat hij het leukst vindt aan Feyenoord. ‘Dat we zoveel winnen!’ antwoordde de verdediger tijdens de Opel Kidspersconferentie, een van de vele activiteiten tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest in De Kuip.

Het antwoord van Van der Heijden viel in de smaak bij de jonge vragenstellers, want ook zij lieten weten het heel erg leuk te vinden dat Feyenoord zoveel wedstrijden wint. Veel vragen in het Perscentrum van De Kuip gingen dan ook over een mogelijk kampioenschap, iets waar natuurlijk ook de spelers op hopen. Van der Heijden vertelde dat hij waarschijnlijk van blijdschap heel veel rondjes gaat rennen. ‘Het komt steeds dichterbij, maar we zijn er nog lang niet,’ vulde Kenneth Vermeer hem aan. ‘We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd en blijven hard trainen om ons doel te bereiken.’

Kuyt heeft zin in Klassieker
De eerstvolgende wedstrijd is volgende week zondag, uit tegen Ajax. En dat is de favoriete tegenstander van Dirk Kuyt, zo verklapte hij zondagmiddag. ‘De wedstrijden tegen de rivaal zijn de mooiste om te spelen. Ik heb dan ook heel veel zin in de Klassieker,’ liet hij weten aan de kinderen, die de Feyenoorders bij het verlaten van de zaal heel veel succes wensten voor het duel met Ajax.

 

High five! @janarievanderheijden #Kameraadjes #Feyenoord

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

Chef-kok Kenneth
Op dat moment waren ze al heel veel te weten gekomen over de Feyenoorders. Zo vertelde Vermeer dat hij waarschijnlijk chef-kok zou zijn geworden als hij het niet tot profvoetballer had geschopt, terwijl Dirk Kuyt in dat geval op de ladder zou hebben gestaan als schilder. Ook vertelde Kuyt wat Feyenoord allemaal doet tijdens besloten trainingen. ‘Dan kunnen we in alle rust trainen en ons voorbereiden op de wedstrijden. En dat gaat heel erg goed, want zoals Jan-Arie al zei: we winnen heel vaak. Tijdens de andere trainingen zijn jullie natuurlijk altijd welkom voor een foto of een handtekening.’

 

 | @coentje1908  de spelers  kameraadjes...  een goed stel, hoor! #Feyenoord #Kameraadjes

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

Optredens 
Ook aan het einde van de Opel Kidspersconferentie wisten de jonge Feyenoord-supporters een foto en een handtekening te scoren. Iets waar ook de overige bezoekers – in totaal tienduizend – op hopen. De spelers laten zich later vandaag zien bij diverse activiteiten en zullen ook mee feesten tijdens het binnenprogramma in De Kuip, waar onder meer Nielson, de Hermes House Band en Lee Towers optreden.

 

Onze eSporter @quintenvdermost is er natuurlijk ook en speelde een potje FIFA met deze mannen! #Feyenoord #Kameraadjes

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op