Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1
Young%20Boys-Feyenoord-036

Van der Heijden blij met sterke oefentegenstanders

Jan-Arie van der Heijden kijkt uit naar de oefenwedstrijd met Feyenoord tegen Fenerbahçe van zaterdagavond. ‘In de voorbereiding is het goed om tegen tegenstanders van hoog niveau te spelen, zodat je kan zien waar je staat en kan groeien als team’, zei de verdediger kort na aankomst in Istanbul.

Feyenoord zette vrijdagavond voet in Turkije kan zodoende in alle rust toewerken naar vanavond 21:00 uur, het tijdstip (lokale tijd) waarop wordt afgetrapt in het Sükrü Saracoglu Stadion. ‘Een hele mooie wedstrijd, waar iedereen naar uitkijkt’, zei Van der Heijden.

Na de duels met Fenerbahçe en het Spaanse Levante UD (zondag 29 juli in De Kuip) moet Feyenoord klaar zijn voor het echte werk, met de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV op zaterdag 4 augustus. Volgens Van der Heijden ligt het team op schema. ‘We hebben hard getraind en een goed trainingskamp gehad. Vanaf nu hebben we nog twee weken, dan moeten we er staan.’

Fenerbahçe - Feyenoord wordt om 20:00 uur Nederlandse tijd live uitgezonden op FOX Sports en is uiteraard ook te volgen via de officiële kanalen van Feyenoord op Twitter en Instagram én het liveblog op Feyenoord.nl.Het interview met Van der Heijden bekijk je in de videospeler.

  • Jan-Arie van der Heijden