Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_1578

Van Bronckhorst verwelkomt internationals op Varkenoord

Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst heeft donderdag vier internationals mogen verwelkomen op het trainingsveld. Steven Berghuis, Tonny Vilhena, Nicolai Jørgensen en Karim El Ahmadi zijn terug in Rotterdam, na hun verplichtingen met de nationale teams van Nederland, Denemarken en Marokko. Eerder deze week waren Sofyan Amrabat (Marokko) en de Nederlandse jeugdinternationals Justin Bijlow, Jeremiah St. Juste en Kevin Diks alweer van de partij.

Vrijwel alle Feyenoorders die in actie kwamen voor nationale teams, kunnen terugkijken op een geslaagde interlandbreak. Zo plaatste Jørgensen zich met Denemarken voor het WK in Rusland, terwijl ook El Ahmadi en Amrabat met Marokko een ticket grepen voor het eindtoernooi van volgend jaar. Berghuis blonk met drie assists uit bij het Nederlands elftal, dat in Boekarest met 0-3 won van Roemenië.

Van de internationals die deze periode uitvlogen, is alleen Renato Tapia nog niet terug op vertrouwde grond. In navolging van zijn Deense en Marokkaanse ploeggenoten plaatste ook hij zich voor het WK in 2018, door vannacht met zijn land Peru met 2-0 te winnen van Nieuw-Zeeland.

Met de meeste internationals weer aan boord vervolgde Feyenoord donderdagochtend op Varkenoord de voorbereiding op de wedstrijd tegen VVV-Venlo (zaterdag om 18:30 uur in De Kuip). De laatste kaarten voor dit competitieduel zijn te koop via Feyenoord Ticket Exchange