Fanshop
Fanshop
Websitebanner

Van Bronckhorst: ‘Succesvolle periode uniek voor de club’

Het seizoen zit erop, dus in het laatste Feyenoord Magazine van deze voetbaljaargang blikken we terug. Zo beantwoordt Giovanni van Bronckhorst ingestuurde vragen van supporters in een speciale editie van ‘Het Legioen vraagt’, over onder meer de successen van de laatste jaren, maar ook over zijn mindere periodes als hoofdtrainer.

Unieke periode
‘Deze succesvolle periode is uniek voor deze club,’ denkt Van Bronckhorst, die op 22 april 2018 de meest succesvolle trainer uit de historie van Feyenoord werd, afgemeten aan het aantal prijzen dat hij won. In drie jaar tijd werden er onder zijn leiding twee KNVB Bekers, een kampioensschaal en een Johan Cruijff Schaal bijgezet in de prijzenkast. Speciaal voor de fotoshoot voor het Feyenoord Magazine werden de vier prijzen voor één keer uit die prijzenkast gehaald.

‘Vanaf de dag dat je hier hoofdtrainer wordt, is prijzen winnen het doel,’ zegt Van Bronckhorst in het magazine. ‘Als het er na drie jaar vier zijn, is dat geweldig. Ik ben enorm trots, want ik weet hoe veel tijd en energie daar in zit. Niet alleen van mij, maar ook van mijn staf, de spelers, de organisatie, echt de hele club. Ik besef bovendien heel goed dat dit niet normaal is. We hebben een heel succesvolle periode achter de rug, maar we zitten middenin die periode.’

Terugblikken
In het laatste Feyenoord Magazine van het voetbalseizoen 2017-2018 staat terugblikken centraal. Zo blikken enkele hoofdrolspelers aan de hand van een aantal bijzondere beelden terug op hun prestaties in het afgelopen jaar en kijkt Dirk Kuyt in aanloop naar zijn afscheidswedstrijd nog één keer terug op zijn Feyenoord-jaren.

Ook wordt alvast vooruitgekeken naar het komende seizoen, waarin Feyenoord op het nieuwe trainingscomplex 1908 gaat trainen. Teammanager Bas van Noortwijk, die nauw betrokken was bij het ontwerp en de bouw, leidt Feyenoord Magazine en de spelers van het eerste team rond over de accommodatie.

Seizoen 2018-2019
Zoals eerder gecommuniceerd zal Feyenoord Magazine vanaf het nieuwe seizoen minder frequent in fysieke vorm verschijnen. In plaats van elf keer per jaar een editie van 56 pagina’s, ontvangen de Legioen-leden vijf keer per seizoen een luxe, extra dikke editie. Daarin zal nog meer ruimte zijn voor grote (achtergrond)verhalen, fraaie fotografie en exclusieve interviews en reportages.

Feyenoord Magazine #11
De nieuwe editie van Feyenoord Magazine, die vrijdag op de mat valt bij alle leden van Het Legioen, is ook los verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshop en in de winkel voor € 3,99. Ook elke editie van Feyenoord Magazine ontvangen? Sluit je dan aan bij Het Legioen via www.hetlegioen.nl.