Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
AS3I9311

Van Bronckhorst beslist zaterdag over inzetbaarheid Karsdorp

Rick Karsdorp herstelt voorspoedig van zijn knieblessure. De verdediger deed tijdens de vrijdagtraining bijna alle oefeningen met de groep mee, nadat hij woensdag al zijn rentree had gemaakt op het trainingsveld. Mogelijk keert Karsdorp zondag voor het uitduel met Vitesse terug in de wedstrijdselectie, waartoe hij tegen Ajax (zondag 2 april) voor het laatst behoorde.

‘Het herstel van Rick gaat goed,’ stelde Giovanni van Bronckhorst vrijdagmiddag tijdens zijn wekelijkse persconferentie. ‘Na de training van woensdag had hij geen reactie op zijn knie. Dat is een positief teken. Hopelijk is dat zaterdag ook het geval. Na de laatste training bepalen we of hij zondag bij de selectie zit. Feit is wel dat hij er bijna drie weken uit is geweest, dus ook dat zal ik meenemen in mijn keuze.’

Bilal Basaçikoglu is er zondag in Arnhem in ieder geval nog niet bij. Van Bronckhorst gaf aan dat de buitenspeler wel stappen zet in het herstel van zijn enkelblessure, maar het duel met Vitesse komt nog te vroeg.